home

logo a mscTRAININGEN

CONDITIETRAINING

De basistrainingen van M.S.C. vinden plaats op woensdagavond van 20.15 - 21.15 u. in het Sportpark Jekerdal aan de Mergelweg te Maastricht. Daarnaast wordt er ook een conditietraining gegeven op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 u.; startplaats is de parkeerplaats aan het Statieplein te Kanne (België). De trainingen vinden plaats in de open lucht en gaan altijd door.
Er wordt een gevarieerd trainingsprogramma gegeven. De oefeningen omvatten alle benodigde disciplines: warming-up, spierversterkende oefeningen, controle van de lichaamshouding, interval, spreidstandoefeningen, buikspieroefeningen en cooling-down.

NORDIC WALKING

Nordic Walking is een vast onderdeel van de trainingen op woensdagavond van 20.15 u. tot 21.15 u. (startplaats: Sportpark Jekerdal) aan de Mergelweg, Maastricht) en dinsdagmiddag van 14.00-15.00 u. (startplaats: Statieplein in Kanne). Nadere informatie over deze activiteit staat vermeld op de Nordic Walking pagina.

HARDLOPEN

Voor hardloopfans biedt M.S.C. de mogelijkheid hun kwaliteiten te ontwikkelen in een hardloopgroep. Deze groep traint eveneens op woensdagavond van 20.15 - 21.15 u. en start dan vanaf het Sportpark Jekerdal. Ook op zondagmorgen is er hardlooptraining conform het actuele trainingsschema, dat door Gerard Hermkens wordt uitgewerkt. Op zondagmorgen wordt vanaf wisselende locaties gestart. Regelmatig wordt deelgenomen aan regionale hardloopwedstrijden. Nadere informatie bij Gerard Hermkens, gerardhermkens@home.nl, 06 53 94 77 30.

WANDELEN

Op zondagmorgen wordt er gewandeld van 09.30 - 11.00 u. in de mooie omgeving van Kanne. Bijeenkomst op het Statieplein in Kanne, waar gratis parkeergelegenheid is.

verder