Hardlopen

treechloop.jpg

enci.jpg

Hardlopen

M.S.C. heeft een actieve hardlopersgroep met ervaren lopers die aan hun sport verknocht blijven.
Zij vormen een aantrekkingspool voor nieuwe leden door mond-tot-mond reclame en hun prestaties.

De trainingen zijn op woensdagavond vanaf Sportpark Jekerdal en op zondagmorgen vanaf wisselende locaties volgens het actuele trainingsschema.
Informatie hierover wordt graag verstrekt door Gerard Hermkens, gerardhermkens@home.nl, 06 53 94 77 30.

Zij nemen deel aan diverse loopevenementen, zoals de Treechloop, Maastrichts Mooiste,
ENCI-bergloop, Bemels Beste Boeren Bergloop, Mescher Bergloop, etc. Nieuw talent is altijd welkom en wordt met enthousiasme in de lopersgroep opgenomen.

Link naar kalender regionale hardloopwedstrijden 2018

De namen van de wedstrijden op de hardloopkalender zijn tevens een link naar de website van de organisatoren. Met één muisklik vind je alle details over deze evenementen.

verder